Contact

06-45896798

Adres

Badhuislaan 23
1561 EA in Krommenie

De therapeuten

Saskia Tese

Saskia Tese

Saskia Tese is in 2002 in de Pedagogische wetenschappen afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Begin 2003 is zij als orthopedagoog gestart bij de kinder- en jeugd GGZ instelling Lucertis. In 2010 begon Saskia Tese hiernaast te werken in een groepspraktijk SPEL, waar zij voornamelijk volwassen cliënten behandelde. Tot januari 2015 heeft zij hier met veel plezier gewerkt, om vervolgens bij Lucertis naast behandelaar ook een andere uitdaging als manager zorg aan te gaan. Van april 2018 tot augustus 2019 werkte zij bij het PDC, het Psycho- Diagnostische Centrum van PsyQ in Amsterdam in het kader van haar opleiding tot klinisch psycholoog.

Saskia Tese hecht er grote waarde aan om zichzelf en anderen verder te ontwikkelen en te blijven leren in dit vak, omdat de cliënt de beste zorg verdient. Na de postdoctorale opleidingen tot GZ psycholoog en psychotherapeut is zij in september 2019 geregistreerd als klinisch psycholoog, specialist.

Saskia Tese is tevens geregistreerd Cognitief gedragstherapeut en EMDR therapeut.

Klinisch psycholoog BIG:19912052125
Psychotherapeut BIG:19912052116

Afwezig

Ilse de Jong

Ilse de Jong

In mei 2021 is Ilse de Jong de praktijk komen versterken. Zij is in 2015 afgestudeerd als psycholoog aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In de jaren hiervoor heeft zij onder andere ervaring opgedaan bij 113online en in het begeleiden van kinderen met psychiatrische problematiek. Na haar afstuderen is zij werkzaam geweest in de verslavingszorg, waarna zij bij GGZ-instelling PsyQ in Beverwijk is gaan werken. Zij heeft hier met veel plezier gewerkt totdat zij in 2019 is gestart met de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog, welke ze in september 2021 geeft afgerond. In het kader van deze opleiding heeft ze gewerkt bij Brijder verslavingszorg en PsyQ Haarlem. Naast haar werk in de psychotherapiepraktijk werkt zij als GZ-psycholoog bij Jellinek verslavingszorg in Amsterdam.

Ilse de Jong heeft ervaring opgedaan met de behandeling van angst- en stemmingsklachten, ADHD, persoonlijkheidsproblematiek, PTSS en verslavingsproblematiek. Zij is tevens in opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCt(R) en EMDR-therapeut.

GZ psycholoog BIG:99930174025

Aanwezig op: vrijdag

 

Elmas Oguz

Elmas Oguz

Elmas Oguz is in 2009 afgestudeerd in de Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. In 2010 is zij gestart met werkzaamheden binnen de Jeugdzorg. Waarna zij als basispsycholoog poliklinisch werkzaam is geweest in de volwassenen GGZ voor verschillende grote instellingen als onder andere Pro Persona en Parnassia Groep. Hier heeft zij bij meerdere zorgbedrijven ervaring mogen opdoen, zoals Indigo en I-Psy.

In 2018 heeft zij haar postdoctorale opleiding tot GZ-Psycholoog afgerond en hierbij ook gewerkt binnen het zorgbedrijf PsyQ. Zij heeft zich ontwikkeld in het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek, maar ook psychologische behandelingen gericht op verscheidene problematiek.

Omdat zij heeft besloten zich verder te specialiseren in de psychotherapie, en het effectief behandelen van ernstige en/of meervoudige psychopathologie, is zij in 2021 gestart met haar volgende postdoctorale opleiding tot Psychotherapeut. Dit doet zij binnen de zorgbedrijven Brijder (verslavingszorg) en PsyQ.

Elmas werkt voornamelijk vanuit het cognitief –gedragsmatig en systemisch referentiekader, met respect voor de eigenheid van de cliënt. Zij is bekwaam om verschillende trauma therapieën aan te bieden zoals de EMDR of de Narratieve Exposure Therapie (NET) en heeft zich geschoold in schematherapie (SFT).

GZ-Psycholoog BIG: 99912244325

Aanwezig op: maandag

 

Josien Peetoom

https://www.praktijkhydepark.nl/write/Afbeeldingen1/josien-peetoom.jpg?preset=content

Josien Peetoom is in 2010 afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam. Hierna is zij aan de slag gegaan bij PsyQ Haarlem. Zij heeft hier ervaring opgedaan in het werken met volwassenen met uiteenlopende klachten, zoals angstklachten, stemmingsklachten, ADHD, somatoforme klachten en functionele neurologische stoornissen. In 2016 is zij haar postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog gestart bij PsyQ Amsterdam en zij heeft deze opleiding in 2018 afgerond. Hierna is zij bij PsyQ Amsterdam blijven werken als behandelaar en als diagnosticus voor het Psychodiagnostisch Centrum van PsyQ.

Josien heeft een praktische en doelgerichte werkwijze waarbij zij gebruik maakt van cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR, rekening houdend met de persoonlijke behoefte van de cliënt.

GZ-psycholoog BIG: 59924932725

Aanwezig op: maandag