Contact

06-45896798

Adres

Badhuislaan 23
1561 EA in Krommenie

De therapeuten

Saskia Tese

Saskia Tese

Saskia Tese is in 2002 in de Pedagogische wetenschappen afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Begin 2003 is zij als orthopedagoog gestart bij de kinder- en jeugd GGZ instelling Lucertis. In 2010 begon Saskia Tese hiernaast te werken in een groepspraktijk SPEL, waar zij voornamelijk volwassen cliënten behandelde. Tot januari 2015 heeft zij hier met veel plezier gewerkt, om vervolgens bij Lucertis naast behandelaar ook een andere uitdaging als manager zorg aan te gaan. Van april 2018 tot augustus 2019 werkte zij bij het PDC, het Psycho- Diagnostische Centrum van PsyQ in Amsterdam in het kader van haar opleiding tot klinisch psycholoog.

Saskia Tese hecht er grote waarde aan om zichzelf en anderen verder te ontwikkelen en te blijven leren in dit vak, omdat de cliënt de beste zorg verdient. Na de postdoctorale opleidingen tot GZ psycholoog en psychotherapeut is zij in september 2019 geregistreerd als klinisch psycholoog, specialist.

Saskia Tese is tevens geregistreerd Cognitief gedragstherapeut en EMDR therapeut.

 

Ilse de Jong

Ilse de Jong

In mei 2021 is Ilse de Jong de praktijk komen versterken. Zij is in 2015 afgestudeerd als psycholoog aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In de jaren hiervoor heeft zij onder andere ervaring opgedaan bij 113online en in het begeleiden van kinderen met psychiatrische problematiek. Na haar afstuderen is zij werkzaam geweest in de verslavingszorg, waarna zij bij GGZ-instelling PsyQ in Beverwijk is gaan werken. Zij heeft hier met veel plezier gewerkt totdat zij in 2019 is gestart met de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog, welke ze in september 2021 zal afronden. In het kader hiervan heeft ze een jaar gewerkt bij Brijder in Beverwijk en het PDC, het Psychodiagnostisch Centrum van Brijder in Alkmaar. Gedurende het tweede jaar van de opleiding is zij werkzaam bij PsyQ in Haarlem.

Ilse de Jong heeft ervaring opgedaan met de behandeling van angst- en stemmingsklachten, ADHD, persoonlijkheidsproblematiek, PTSS en verslavingsproblematiek. Zij is tevens in opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCt® en EMDR-therapeut.