Contact

06-45896798

Adres

Badhuislaan 23
1561 EA in Krommenie

Kosten

Uw behandeling valt onder vergoeding binnen de zorgverzekeringswet. Elk kalenderjaar wordt uw wettelijke verplichte eigen risico aangesproken. Om de behandeling vergoed te krijgen, is er een verwijsbrief van uw huisarts of andere medisch specialist noodzakelijk waarin een vermoeden van een DSM diagnose vermeld staat.

In de praktijk wordt er zowel behandeling binnen de basis GGZ voor kortdurende en lichte behandelingen geboden als specialistische GGZ, voor behandelingen die langer duren voor problematiek die al langer bestaan. Op 1 januari 2022 is het nieuwe zorgprestatiemodel ingevoerd. De bekostiging vindt via prestaties in de vorm van consulten plaats. Het maximale NZA tarief hangt af van de geplande duur van het consult en het beroep van de behandelaar. Zie ook deze link voor meer informatie.

Gecontracteerde zorg

Wanneer er sprake is van gecontracteerde zorg, wordt de behandeling rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. De praktijk heeft contracten met de volgende zorgverzekeraars per 1 januari 2023:

Achmea met de merken Zilveren Kruis, Centraal Beheer, Interpolis, FBTO, Avero Achmea, Inshared, Hagelunie, OZF zorgverzekeraar, Woonfonds en De Friesland. Menzis. CZ en de merken Delta Lloyd, Ohra en OZ.

Multizorg VRZ met de merken Caresco, Nedasco Assuradeuren, Aevitae, IAK, De Fortis Ziektekostenverzekering, Salland ZorgDirect, HollandZorg, Salland zorgverzekeringen, ONVZ, PNO zorg, VVAA en Zorg en Zekerheid. ENO.

ASR met de merken Ditzo en De Amersfoortse.

DSW en de merken in Twente en StadHolland.

VGZ met de merken: VGZ, IZZ, Univé, UMC, Promovendum, National Academic en Besure. 

Niet verzekerde zorg

Behandelingen van bepaalde problemen vallen niet binnen de zorgverzekeringswet en komen daarom niet voor vergoeding in aanmerking. Dit geldt bijvoorbeeld voor relatieproblemen, werkproblemen en aanpassingsstoornissen.

Zelfbetalers

U kunt er voor kiezen uw behandeling zelf te betalen. Voor zelfbetalers wordt het maximum OZP-tarief voor de prestatie (OZP niet basispakketzorg consult, vastgesteld door de NZA). In 2024 is dit € 131,82 per sessie van 45 minuten.

Niet verschenen op een afspraak

Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd. Indien u de afspraak te laat afzegt moet u zelf betalen. Er zal een bedrag van 50 euro bij u in rekening worden gebracht.