Adres

Hydepark 7
1567 HH Assendelft

Kosten

Uw behandeling valt onder vergoeding binnen de zorgverzekeringswet. Jaarlijks wordt uw wettelijke verplichte eigen risico aangesproken. Om de behandeling vergoed te krijgen, is er een verwijsbrief van uw huisarts of andere medisch specialist noodzakelijk waarin een vermoeden van een DSM diagnose vermeld staat.

In de praktijk wordt er zowel behandeling binnen de basis GGZ voor kortdurende en lichte behandelingen geboden als specialistische GGZ, voor behandelingen die langer duren voor problematiek die al langer bestaan.

Gecontracteerde zorg

Wanneer er sprake is van gecontracteerde zorg, wordt de behandeling rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. De praktijk heeft contracten met de volgende zorgverzekeraars per 1 januari 2020:

Achmea met de merken Zilveren Kruis, Centraal Beheer, Interpolis, FBTO, Avero Achmea, Inshared, Hagelunie, OZF zorgverzekeraar , Woonfonds en De Friesland. Menzis.

Multizorg VRZ met de merken Caresco, Nedasco Assuradeuren, Aevitae, IAK, De Fortis Ziektekostenverzekering, Eno, Salland ZorgDirect, HollandZorg, Salland zorgverzekeringen, ONVZ, PNO zorg, VVAA en Zorg en Zekerheid. ASR met de merken Ditzo en De Amersfoortse.

DSW en de merken in Twente en StadHolland.

Caresq/iptiQ met de merken Promovendum, National Academic en Besure.

Ongecontracteerde zorg

Indien er sprake is van ongecontracteerde zorg dient u zelf te declareren bij uw zorgverzekeraar, nadat de behandeling eerst bij u zelf in rekening is gebracht. Dit is van toepassing bij de zorgverzekeraars VGZ (met de merken: VGZ, IZZ, Univé, UMC) en CZ en de merken Delta Lloyd, Ohra en OZ. Bij uw zorgverzekeraar kunt u voor de start van de behandeling navragen welk percentage u afhankelijk van uw polis vergoed krijgt. Alleen de restitutiepolis vergoedt uw behandeling 100%. In de BGGZ vergoedt uw zorgverzekeraar afhankelijk van uw behandeltraject. Er worden 4 integrale producten en tarieven onderscheiden: Kort (tot 294 minuten) € 504,71, Middel (tot 495 minuten) € 856,34, Intensief (tot 750 minuten) € 1373,34, en Chronisch (tot 753 minuten) € 1287,27. Voor een onvolledig behandeltraject is het tarief in 2020 € 219,53.

Niet verzekerde zorg

Behandelingen van bepaalde problemen vallen niet binnen de zorgverzekeringswet en komen daarom niet voor vergoeding in aanmerking. Dit geldt bijvoorbeeld voor relatieproblemen, werkproblemen en aanpassingsstoornissen.

Zelfbetalers

U kunt er voor kiezen uw behandeling zelf te betalen. Voor zelfbetalers wordt het maximum OZP-tarief voor de prestatie (OZP niet basispakketzorg consult, vastgesteld door de NZA). In 2020 is dit € 109, 76 per sessie van 45 minuten.

Niet verschenen op een afspraak

Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd. Indien u de afspraak te laat afzegt moet u zelf betalen. Er zal een bedrag van 50 euro bij u in rekening worden gebracht.